Клиентите получават и допълнителна текстилна каишка при поръчка онлайн на

...
Клиентите получават и допълнителна текстилна каишка при поръчка онлайн на
Коментари Харесай

Yettel предлага LTE часовници от Samsung с 1 година безплатно използване на multiSIM

Клиентите получават и спомагателна текстилна каишка при поръчка онлайн на определени модели от сериите Galaxy Watch6 и Galaxy Watch5

Светлин Желев 10:33 | 20.03.2024 0 Сподели

Най-четени

ХардуерЕмил Василев - 20:33 | 18.03.2024

В Русия скоро започва първото всеобщо произвеждане на свръхпроводникови квантови процесори

КосмосМира - 14:29 | 18.03.2024

Меркурий беше ударен от мощно слънчево изригване, което евентуално е провокирало рентгенови полярни сияния

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 13:56 | 18.03.2024

Квантов компютър реши проблем, който учените се пробват да решат от повече от 100 години

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

През март Yettel има ужасно предложение за феновете на смарт технологиите и дейния метод на живот. До края на март потребителите, които закупят някой от LTE разновидностите на Galaxy Watch6 (40mm и 44mm), Galaxy Watch6 Classic (43mm и 47mm), Galaxy Watch5 44mm и Galaxy Watch5 Pro 45mm, ще могат да задействат без в допълнение възнаграждение multiSIM за интервал от 12 месеца.

Услугата разрешава диалози, сърфиране и интернет връзка единствено благодарение на смарт часовник, без да е належащо смарт телефонът да е с нас. Използваните минути за диалози и MB интернет са от тарифния проект на съответния номер. Това разрешава на всеки, който спортува, пазари или се забавлява, да остави телефона си у дома, само че да продължи да бъде обвързван с значимите хора през смарт часовника си. 

Онези, които изберат да поръчат онлайн своя нов Samsung смарт часовник, ще получат и спомагателна текстилна каишка, с която външният тип на часовниците може в допълнение да се персонализира.

Сред моделите на фокус в мартенското предложение е SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE. Изграден е от неръждаема стомана и предлага първокласни принадлежности за мониторинг на здравето и интензивността като пулсомер, непрестанно следене на SpO2 и BIA датчик за премерване на количеството на телесните мазнини. Цената на модела сега е 829,99 лева в брой или с лизинг по 35,99 лева на месец за 24 месеца. За построяването на здравословни привички ще оказва помощ и SAMSUNG Galaxy Watch6 40mm LTE, който предлага интуитивни данни за моментното физическо положение и богат избор от спортни режими. Наличните функционалности не отстъпват от тези на Watch6 Classic, само че са побрани в по-фин и стилен корпус, подобаващ и за дамски китки. Цената на часовника сега е 629,99 лева в брой или с лизинг за 27,99 лева на месец за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE работи с 3 в 1 датчик Samsung BioActive, който ръководи оптимално дейно три датчика, следящи здравния статус на потребителя: датчик за биоелектрически импеданс разбор, ЕКГ датчик и оптичен датчик за сърдечен темп. Часовникът записва стойностите на кръвното налягане, мери телесния състав с индикатори като телесни мазнини и тегло на скелетните мускули и дава повсеместен разбор на съня. Цената на модела сега е 679,99 лева в брой или с лизинг за 27,99 лева на месец с контракт за две години.

Повече за всички SAMSUNG модели смарт часовници, които идват с 12 месеца multiSIM без в допълнение възнаграждение, можете да откриете на yettel.bg.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР