Клиентите на УниКредит Булбанк вече могат да правят парични преводи

...
Клиентите на УниКредит Булбанк вече могат да правят парични преводи
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк пусна вътрешни преводи по мобилен номер

Клиентите на УниКредит Булбанк към този момент могат да вършат парични преводи между тях без да вкарват IBAN, с помощта на новата функционалност “Превод по мобилен номер “. Единственото належащо, с цел да се употребява функционалността, която е ориентирана към самостоятелните клиенти на банката, е и двете страни (наредителят и получателят на превода) да имат деен мобилен номер, регистриран в Булбанк Мобайл, и сметка в лв. с дейни права.

Разработването на „ Превод по мобилен номер “ е в отговор на възходящия брой вътрешнобанкови преводи – с над 70% през последните две години. За същия интервал съществено нарастване има при всички индикатори на мобилното банкиране на УниКредит Булбанк, което скоро навърши 10 години, оповестяват от банката.

Прогнозата на специалистите на банката в развиването на цифровите канали е, че новата функционалност доста скоро ще стане измежду най-предпочитаните от потребителите на „ Булбанк Мобайл “. За момента, съгласно статистиката на банката, най-използвани са: справката за наличност по сметка, преводите през Булбанк Мобайл, заплащането посредством цифровия портфейл, вграден в приложението и заплащането на комунални сметки. Прави усещане, че значително нараства делът на клиентите, които употребяват мобилното банкиране за транзакции, а не просто за инспекция на сметките си.

До 28.02.2022г. клиентите могат да се възползват от промоционална акция, в която могат да създадат превод по мобилен номер към други клиенти на банката, без такса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР