Клиентите на широколентов и мобилен достъп са изправени пред капан

...
Клиентите на широколентов и мобилен достъп са изправени пред капан
Коментари Харесай

Предупреждение: клиентите на широколентов и мобилен достъп са изправени пред такси от £500, за да избегнат „скандалните“ скокове на цените

Клиентите на широколентов и мобилен достъп са изправени пред капан сред £60 скокове на цените и £500 изходни такси, потребителска група Which? предизвести.

Повечето огромни телекомуникационни колоси се чака да продължат с „ несправедливи и непредсказуеми “ покачвания на цените, свързани с инфлацията тази пролет. Съгласно актуалните правила на широколентовите и мобилните компании е разрешено да покачват цените в средата на контракта в сходство с инфлацията, плюс до 3,9% в допълнение от горната страна на това.

Повечето употребяват данни за инфлацията на показателя на потребителските цени (CPI) за декември, или показател на цените на дребно (RPI) за януари, с цел да реши техните нараствания. Стойността на CPI за декември беше 4% - което значи, че някои компании ще усилят сметките с до 7,9%. Няма да знаем цената на RPI за януари до идващия месец.

Кое? е пресметнал с какъв брой клиенти на BT, EE, Plusnet, Shell Energy Broadband, TalkTalk, Three или Vodafone могат да покачат заплащания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР