Клиентите на Revolut в Европейското икономическо пространство – в това

...
Клиентите на Revolut в Европейското икономическо пространство – в това
Коментари Харесай

Revolut вече позволява търговия с европейски акции

Клиентите на Revolut в Европейското икономическо пространство – включително тези в България – към този момент могат да търгуват с акции на над 70 европейски обществени компании. Новината идва на фона на стартирането на усъвършенствания дизайн на финтех приложението – Revolut 10, отразяващ разширението на продуктите и услугите на платформата.

Инвестициите в европейски обществени компании са налични с минимална капиталова сума от 1 евро, прецизират от Revolut. Търговията ще бъде без комисионни в границите на позволените предели на съответния абонаментен проект на потребителя.

Достъпът до листваните в Европа компании уголемява набора от акции за търговия в платформата. Над 70-те нови попълнения са добавка към към този момент наличните за покупко-продажба над 2200 акции на компании, търгувани в Съединени американски щати, дружно с над 150 борсово търгувани фонда (ETF).

Revolut е една от платформите, които през последното десетилетие способстваха за демократизирането на капиталовото пространство, като дадоха опция на всеки със смарт телефон в ръка да купува и продава акции. 

От Adidas до Zalando - нашите клиенти към този момент могат да влагат в добре познати европейски имена, а скоро ще разтеглим този лист още повече “, коментира Роландас Ютейка, началник на отдел “Wealth and Trading ” (EEA), който съобщи, че скоро ще описът с капиталови артикули ще бъде уголемен.

В взаимозависимост от проекта клиентите могат да правят:
1 (Standard),3 (Plus),5 (Premium)или 10 (Metal и Ultra) покупко-продажби без комисиона на месец.
След прекосяване на безплатния предел ще се ползва променлива такса върху всяка договорка от 0.25% (0.12% за Ultra).
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР