Клиентите на гласови мобилни услуги от VIVACOM получават достъп до

...
Клиентите на гласови мобилни услуги от VIVACOM получават достъп до
Коментари Харесай

Преференциални условия за използване на дигитален портфейл Pay by VIVACOM за клиентите на телекома

Клиентите на гласови мобилни услуги от VIVACOM получават достъп до проект VIVAPAY на цифровия портфейл Pay by VIVACOM без да заплащат месечна такса.

Всички нови консуматори би трябвало единствено да употребяват мобилния си номер от VIVACOM при регистрацията и автоматизирано получават достъп до проект VIVAPAY без месечна такса.

Потребителите, записали се за Pay by VIVACOM преди 17.03.2020 година, следва да изберат бутон “Още” (в долния десен ъгъл на главния екран) в приложението, да отидат в секция “Моят план” и да изберат бутона за прекосяване към проект VIVAPAY, при месечна такса за прилагане 0.00 лева

Pay by VIVACOM е цифров портфейл, който обезпечава бърз, комфортен и сигурен метод за ръководство на персоналните финанси. Pay by VIVACOM употребява биометрични данни за по-сигурна отбрана на парите, а потребителят може да достъпва приложението единствено след идентификация с пръстов отпечатък, лицево различаване или ПИН код.

Приложението се предлага в 2 абонаментни проекта SMARTPAY – без месечна такса и VIVAPAY с месечен абонамент от 3,99 лева, от който в този момент клиентите на VIVACOM са освободени.

И двата проекта нямат такси за зареждане с банков превод, за трансфер на пари сред консуматори на приложението, както и за заплащане на ПОС терминал.

С абонирането за проект VIVAPAY клиентите имат опция всеки месец да зареждат цифровия си портфейл с платежна карта без такса до 1000 лева и да правят гратис един междубанков превод в лв. или евро.
Освен безконтактни заплащания, трансфер на пари и онлайн извършване на покупки, цифровият портфейл разрешава лесното ръководство на персоналния бюджет.

Информацията за направените заплащания се групира по тип - хранителни артикули, артикули за бита, гориво и така нататък, посредством което анализирането на разноските става бързо и комфортно.

Единственото изискване за осъществяването на безконтактни заплащания е телефонът, който потребителите употребяват да поддържа NFC връзка. А уведомяването за всяко заплащане е гратис и става в границите на секунди.

Най-новата функционалност на Pay by VIVACOM е опцията за подаяние към Министерството на здравеопазването за борбата против COVID-19.

Даряването през цифровия портфейл става бързо, несъмнено и без такси в няколко лесни стъпки. Потребителите би трябвало да изберат бутона „ Изпрати “, опцията „ Дари “, да натиснат върху „ Дарение към Министерство на здравеопазването за справяне с COVID-19 “ и да вкарат мечтаната сума на дарението.

И още – всички карти за преданост могат да се прибавят и употребяват посредством телефона. Директно в приложението могат да се преглеждат брошури с месечни отстъпки на търговски вериги.

Pay by VIVACOM е налично за всички консуматори, без значение дали са клиенти на VIVACOM или на различен оператор.

Повече информация за приложението и тарифните проекти може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/pay

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by VIVACOM и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР