Клиентите на EDF, които са класифицирани като уязвими или се

...
Клиентите на EDF, които са класифицирани като уязвими или се
Коментари Харесай

Доставчикът на енергия изтрива дългове на клиенти – някои хора получават £1250 изчистени

Клиентите на EDF, които са класифицирани като уязвими или се борят финансово, могат да бъдат изтрити задълженията си за сила тази зима.

Големият снабдител на сила, който има 3,7 милиона клиенти в Обединеното кралство, предлага помощта посредством своята самодейност „ Нов старт “. EDF сподели, че междинният размер на дълга, който може да бъде заличен, е към £1250.

Помощта се предлага на уязвими или затруднени клиенти от в този момент до края на март 2024 година Ако отговаряте на изискванията за схемата, EDF ще се свърже с вас.

EDF също по този начин предлага повече поддръжка на клиенти с предплащане, в случаите, когато енергийната компания е загрижена, че клиентът може самичък да се изключи. Клиентите ще бъдат разпознати въз основа на информацията, с която разполага EDF по отношение на положението на уязвимостите, както и доказателства за продължаващи финансови усложнения.

Например, това може да се основава на заявки към фонда за поддръжка на клиенти на EDF, право на отстъпка за топъл дом и не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР