Клиентите на БДЖ могат да попълват специализирана електронна форма за

...
Клиентите на БДЖ могат да попълват специализирана електронна форма за
Коментари Харесай

БДЖ предлага на клиентите електронна форма за мнение за чистотата във влаковете

Клиентите на БДЖ могат да попълнят профилирана електронна форма за мнение за чистотата във влаковете по време на своето пътешестване, оповестиха от националния жп транспортьор. За задачата на платформата до външните порти на всеки вагон и в мотрисните влакове са сложени стикери с QR код, посредством сканирането на който всеки пътуващ може да изрази мнението си за видяни неизправности или отправяне на рекомендации през визуализираната на мобилното му устройство електронна форма.

Всеки стикер е с неповторим номер, който дава отговор на съответния вагон или мотрисен трен. По този метод се дава опция за бърза и систематизирана противоположна връзка за положението на всеки съответен вагон или мотриса, които доближават непосредствено до несъмнено структурно звено. Така без значение в коя част на страната се намира съответният преносим състав, информацията доближава до най-близкия ситуиран пункт за поддръжка, където обслужващият личен състав към този момент ще бъде известен за съществуваща нередовност още преди приемането на съответния вагон или мотриса за оглед.

Електронната форма за мнение за чистотата дава още една опция за елементарно и налично когато и да е средство за подаване на сигнал за видяни нередности или отправяне на рекомендации от клиенти по време на тяхното пътешестване с трен. Чрез въведените стикери БДЖ се стреми да усъвършенства метода за приемане на противоположна връзка от своите клиенти, което основава опция за по-бърза реакция и възстановяване на изискванията за пътешестване с трен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР