Клиентите могат да спестят близо 1000 лева в дните на

...
Клиентите могат да спестят близо 1000 лева в дните на
Коментари Харесай

Над 60 продукта с намаление до 30% в националната разпродажба на Lidl

Клиентите могат да спестят близо 1000 лв. в дните на акцията

Над 60 типа разнородни нехранителни продукта с понижение до 30% чакат клиентите на Lidl от през днешния ден. Специалната акция е под мотото „ Дни на преференциални оферти в Lidl “ и ще се организира от 18 до 21 май. Инициативата е още една опция, която веригата дава на своите клиенти с мисъл за усъвършенстване на техните разноски.

Акцията на Lidl включва необятно многообразие от нехранителни артикули, измежду които домашен уреди, принадлежности за домашния занаятчия, детски просветителни игри, спортна екипировка за него и нея и доста други. Намаленията стигат до 30 %, а сумата която едно домакинство може да спести, в случай че се възползва от всички преференциални оферти в акцията, е близо 1000 лева

Наред с атрактивните предложения и купони в мобилното приложение Lidl Plus, веригата всяка седмица предлага десетки артикули с високо качество и ниска „ Lidl цена “, както и понижения от 20 до 70%.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 118 магазина в 53 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР