Клиенти на лоши ресторанти публикуват съветите си как да избягваме

...
Клиенти на лоши ресторанти публикуват съветите си как да избягваме
Коментари Харесай

Потребители на социалните мрежи публикуват съвети как да разпознаем лош ресторант

Клиенти на неприятни заведения за хранене разгласяват препоръките си по какъв начин да заобикаляме заведения от този вид в обществената мрежа Туитър, заяви в. " Мейл он сънди ".

От фотосите и характерните им предизвестия излиза наяве, че те са научили урока си по сложния метод.

Някои от потребителите загатват инсекти, недружелюбно обслужване и странни предмети в храната, а други дават за образец погрешно преведени имена на ястията в менюто.

Един от възмутените клиенти демонстрира прикачена към менюто хартиена торбичка с незнайна функционалност. Други акцентират като сигнален знак наличието на гризачи, рояци от мухи и хлебарки.

Част от хората с по-лош шанс споделят, че са намирали буболечка в храната си. Други са попадали на парче пластмаса, пластир и тел.

Сред потребните препоръки са и тези по какъв начин да разпознаем, че храната не става за консумация, без даже да я вкусим. Ако сервитьорите откажат да ни дадат да я опитаме, преди да поръчаме цяла порция, и в случай че от личния състав вървят до околните магазини, с цел да си набират артикули, можем умерено да потърсим къде другаде да се нахраним.

Друг от изпатилите клиенти споделя, че е неприятен знак за ресторанта, в случай че в тоалетната се пързаля дете върху матрак.

Потребител дава и образец за неприятен превод в менюто. В китайски ресторант да вземем за пример предложили " лотос с черни гъбички ", евентуално имайки поради " гъби ".

Смесени реакции е провокирало и меню в заведение, където " пилето " и " същинското пиле " били предлагани с съвсем двойна разлика в цените.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР