Клиенти и персонал на заведение в София са станали неволни

...
Клиенти и персонал на заведение в София са станали неволни
Коментари Харесай

Криминално проявен преби две непълнолетни момичета в столично заведение

Клиенти и личен състав на заведение в София са станали неволни очевидци на нечовечен побой. Мъж е нанесъл побой над две малолетни девойки, предава Българска национална телевизия.

Собственикът също е бил заплашван неведнъж, в това число и със закани за ликвидиране.

Нападенията и експанзията са осъществени от 25-годишния Георги Георгиев. Мъжът е престъпно проявен, неведнъж е осъждан за обири и грабежи. Побоят е сниман от видеокамерите.

" На 4 април малтретира и пребива две девойки, ужасна експанзия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с пестник. Получавал съм закани за ликвидиране от него. Едно от девойките не подава тъжба, тъй като я е боязън да не бъде убита. И различен път я е пребивал и отвличал ", съобщи притежателят на заведението.

Рецидивистът е арестуван и е с повдигнато обвиняване за безчинство. От Районната прокуратура оповестиха, че действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Предстои да му бъде гледана мярката за неотклонение, прокуратурата ще изиска най-тежката - " задържане под стража ". Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 6 години затвор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР