Клиентелизмът напуска БСП, след като не успя да изпълни поставената

...
Клиентелизмът напуска БСП, след като не успя да изпълни поставената
Коментари Харесай

Зафиров: Напусналите БСП да напуснат и постовете си - те са на тях благодарение на партията

„ Клиентелизмът напуща Българска социалистическа партия, откакто не съумя да извърши поставената задача по преодоляването на партията, промяната на управлението и ръководителя и превръщането на Българска социалистическа партия в една послушна и комфортна партия. “ Така зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров разяснява напускането на партията на част от пернишката организация.
На брифинг пред медиите той изясни, че от левицата не са сюрпризирани от това деяние и го дефинира като поредно.

 

„ В последните години пернишката организация в последна сметка се беше трансформирала в един придатък на общинската организация “, сподели още той.

Според Зафиров този акт е начало на възстановителен развой. „ Тези хора по този начин или другояче не са част от Българска социалистическа партия, те не работят за партията. Показват го и резултатите от последните няколко парламентарни избори, където е видно, че те работеха за други политически сили “, уточни социалистът.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия прикани напусналите да се откажат и от постовете, на които са определени, с помощта на партията.

 

„ Българска социалистическа партия не е брошка, която можеш да закичиш на ревера си единствено, когато имаш интерес от това. В момента те предизвикват едно голямо отчаяние на своите гласоподаватели “, изясни Зафиров и добави: „ Затова най-достойно е да изоставен постовете, на които са определени, всички те, в това число и Станислав Владимиров - обичаният кмет на Бойко Борисов “, заключи той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР