Клиентът, поръчал уникалното Bugatti La Voiture Noire, което беше представено

...
Клиентът, поръчал уникалното Bugatti La Voiture Noire, което беше представено
Коментари Харесай

Купувачът на най-скъпата нова кола ще чака 2,5 години

Клиентът, поръчал неповторимото Bugatti La Voiture Noire, което беше показано на автосалона в Женева, ще получи автомобила си след 2,5 години. Толкова ще е нужно на компанията-производител да доработи механически хиперколата и да получи хомологация за потребление по публични пътища, оповестява Automedia.

``
реклама

От La Voiture Noire ще бъде създадена единствено една численост, като нейният покупател и остарял клиент на Bugatti, който колекционира коли на марката. Цената на хиперколата с налозите е 16,7 млн. евро, което го прави най-скъпият нов автомобил в света. Той изпреварва Pagani Zonda HP Barchetta, продадена за 15 млн. евро и направения по поръчка Rolls-Royce Sweptail - за 11,2 млн. евро.

С този автомобил Bugatti отдава чест на своя именит модел Type 57 SC Atlantic, защото част от детайлите са в негов жанр. Цветът също е взаимстван от колата, създадена преди близо век. Той участва и в названието на машината - La Voiture Noire, което е френски се превежда като " черен автомобил ".

Технически Bugatti La Voiture Noire си е Chiron, като шасито и моторът не са променяни. Под капака е подложен 8,0-литров W16 с 4 турбини, разрастващ 1500 к.с. и 1600 Нм въртящ миг. Скоростната кутия е 7-степенсна роботизирана. Динамичните характерности на машината не се разкриват, само че Chiron форсира от 0 до 100 км/ч за 2,4 секунди и развива 420 км/ч.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР