Клиент се почувства прецакан от Кауфланд и реши да изрази

...
Клиент се почувства прецакан от Кауфланд и реши да изрази
Коментари Харесай

След като клиент се почувства прецакан, от Кауфланд отговориха: Инициирахме вътрешна проверка!

Клиент се почувства прецакан от " Кауфланд " и реши да изрази възмущението си онлайн. За подобен случай ви разказахме в предходен материал. Припомняме, че мъжът си купи продукт от марката на " Кауфланд " - " Брей! ", саламурено сирене от краве мляко. На кутията пишеше, че е 800 гр., само че откакто собственоръчно клиентът си е притеглил у дома бучките открива, че грамажът е 616. Естествено фотографията провокира бурните реакции на потребителите на Facebook.

От Sofia24.bg се свързахме с " Кауфланд ", с цел да потърсим противоположна връзка по случая. От там ни дадоха отговор, че досега при тях не са постъпвали сигнали за грешки в грамажа на цитирания в публикацията артикул. Ето какво още гласи мнението им, публикуваме го без редакторска интервенция:

Качеството на предлаганите в комерсиалната ни мрежа артикули е от изключителна значимост за Kaufland България, веригата водач в бранша на модерната търговия. За продуктите от личната ни марка " Брей “ разчитаме на тествани и потвърдили се във времето български производители - преди да доближат нашите хипермаркети всички те минават през многостепенен надзор за качество.

До момента при нас не са постъпвали сигнали за грешки в грамажа на цитирания в публикацията артикул. Макар в тази ситуация да не сме потърсени непосредствено от потребителя, който е създател на обявата, инициирахме своевременна вътрешна инспекция, която тече сега.

Поискахме и мнение от производителя на продукта – краве сирене в саламура, от което излиза наяве, че общоприетото наличие на опаковката включва 3, а не 2 плочки сирене, както е показано на фотосите в обявата. Производителят е направил и контролни измервания на продукта, които не демонстрират отклонения от обозначеното на опаковката отцедено тегло на сиренето.

За нас доверието на нашите консуматори е най-високата оценка за активността ни. Готови сме да спомагаме на всеки наш клиент, който се обърне към нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР