Клиент, проиграл парите си на хазарт, обвинява уличената в големи

...
Клиент, проиграл парите си на хазарт, обвинява уличената в големи
Коментари Харесай

Адвокатът на задържаната банкерка: Понякога е извършвала лични услуги на клиентите си

Клиент, проиграл парите си на хазарт, упреква уличената в огромни злоупотреби банкерка от Нова Загора Биляна Манчева, че му е откраднала парите. Това е разказала в писмо от ареста до юриста си самата Манчева.

В предаването „ Тази сутрин” по БТВ бранителят й Младен Донев призна, че банковата служителка от време на време е правила персонални услуги за клиентите си.

„ Това не е честа процедура. Трябва индивидът да ти е непосредствен, с цел да си го позволиш. Може и да е подведена от някой непосредствен клиент”, позволи юристът.

Донев съобщи, че не е виждал документи или някакви други доказателства, че в нейна сметка или персонално тя е изтеглила огромна сума пари.

„ За да има длъжностно заграбване, би трябвало да има данни или вътрешен одит, че липсват тези средства. Трябва да има данни, че същата тази сума е влезнала в сметка на причинителя. Такива не съм видял”, сподели Младен Донев.

Адвокатът изясни, че към момента не се е срещнал с претекстовете на съда, само че позволи, че Биляна Манчева е пусната под домакински арест, защото най-вероятно няма доказателства по делото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР