Клиент на Кауфланд в град Сливен сигнализира за странна пяна,

...
Клиент на Кауфланд в град Сливен сигнализира за странна пяна,
Коментари Харесай

Клиенти на Кауфланд в потрес: Ето с това ни хранят!

Клиент на " Кауфланд " в град Сливен алармира за странна пяна, която излиза от месото след разсичане. Случаят е от 30 декември 2021 година, научи Sofia24.bg . Ето какво написа пострадалата в мрежата: 

" Закупено месо от врат - Кауфланд (Автогара) на 30.12.2021г. След нарязване стартира да излиза тази пяна. Ето с това ни хранят уважаеми съграждани. Възмутена съм!!! ".

Това не е първият сходен случай. Припомняме, че през 2020 година бяха направени редица репортажи на същата тема. Тогава семейство от София закупува свински врат на промоция. При разрязването на парчето потекла жълта слуз с особена миризма. Жената предположила, че въпросното вещество е някакъв антибиотик или химикал. Тя връща месото в магазина и получава парите си назад. Не подала сигнал в Агенцията за сигурност на храните, тъй като към този момент нямало по какъв начин да даде стоката за проучване. Резултатът: От БАБХ разпоредиха инспекция.

Така 2 година по-късно случката се повтаря, потвърждава фотографията на която се натъкнахме. Коментарите под обявата са разнородни, а по-голямата част от хората настояват, че това е абцес. Ето и мненията:

" Това е цирей. В момента работя във фабрика за месо и знам. Същото е и доста мирише " ;

" Не купувайте месо от Кауфланд, Била и всички огромни вериги, тъй като е с съвсем едногодишен изминал период на валидност импортирано от Испания и други страни. Информация от първа ръка " ;

" Кауфлааааанд! Тук сте на вярното място! Купувайте им още мършите и след това ще ни товарите тук със словоизлиянията си!!! " ;

" Няма на ниска цена и хубаво,полудяхте с тоз Кауфланд! Има месарски магазини с прясно месо,малко по скъпо,но го ядеш и не го хвърляш, тъй че евтиното излиза скъпо! " ;

" Занесете го за разбор в Агенция по храните, пък нека някой бъде глобен " ;

" Кауфланд би трябвало да се затвори,продават единствено отпадъци.Никога не закупувам хранителни артикули от там " ;

" Няма по какъв начин да е хем на ниска цена, хем хубаво! За тия пари, толкоз " ;

Заформи се и спор: 

" Това нещо, каквато и да е скотщина, е поставено за фотографията. Няма по какъв начин да излезе от месото тъкмо такова нещо. Някой май си няма друга работа и търси внимание ", твърди потребителка на Facebook.

" Напротив, може да излезе…това нещо е от имунизацията на прасето и най-често се среща във врата…понеже там се слагат ваксините… ", дава отговор ѝ очевидно осведомен господин.

" Абцес. Навсякъде може да се получи, зависи къде са били инжекция ", прибавя различен мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР