Кличко потвърди за 10 пострадали, а двама от тях -

...
Кличко потвърди за 10 пострадали, а двама от тях -
Коментари Харесай

Мощна атака по въздух над Киев, Русия е използвала и балистични ракети

Кличко удостовери за 10 потърпевши, а двама от тях - дете и 38-годишен мъж, са приети в болница, осведоми УНИАН. На останалите е оказана помощ от медици на място. Отломки от ракети паднаха в няколко квартала, вследствие на което се подпалиха коли и здания, добави кметът.

Русия е употребила балистични ракети, както и такива, вид Х-55/Х-555/Х-101, които са били изстреляни от бомбардировач Ту-95МС, написа още УНИАН.

По данни на украинската войска след няколкоседмично спиране стратегическата авиация на съветската войска още веднъж е била ситуирана в Каспийско море. Освен това Русия нанася удари и с хиперзвукови ракети " Кинжал ", които са сложни за прехващане, допълват украинските Военновъздушни сили.

Въздушната паника е траяла към три часа, а ракетите са били изстрелвани от всички направления към украинската столица. Кореспондент на ДПА заяви, че в центъра на Киев се чуват детонации от работата на противовъздушната защита. 

Изстреляни са най-малко 30 ракети, включително и биластични, съобщана киевската военна администрация, предава още УНИАН.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР