Клемсън съди Конференцията на Атлантическото крайбрежие в съд в Южна

...
Клемсън съди Конференцията на Атлантическото крайбрежие в съд в Южна
Коментари Харесай

Клемсън се присъединява към щата Флорида, става второто училище, което съди ACC, тъй като се стреми да напусне конференцията

Клемсън съди Конференцията на Атлантическото крайбрежие в съд в Южна Каролина във вторник, присъединявайки се към щата Флорида в оспорването на правото на лигата да таксува учебните заведения със стотици милиони долари, с цел да изоставен.

В жалбата, подадена в окръг Пикенс, се споделя, че наказването за овакантяване на „ несъразмерните 140 милиона $ “ на ACC и даването на права, употребявани за обвързване на учебни заведения с конференция посредством техните медийни права, би трябвало да бъдат отстранени от съда.

„ Всяко от тези неправилни изказвания поотделно пречи на способността на Клемсън да изследва свястно опциите си във връзка с участието в конференцията, да контракти различни оферти за шерване на приходите сред членовете на ACC и да получи цялостната стойност за своите бъдещи медийни права, ”, споделиха от учебното заведение.

През декември настоятелството на щата Флорида съди ACC във Флорида, отправяйки сходни изказвания. ACC превантивно заведе дело против щата Флорида в Северна Каролина,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР