Клаудия Шифър, музата на Карл Лагерфелд и един от най-известните

...
Клаудия Шифър, музата на Карл Лагерфелд и един от най-известните
Коментари Харесай

Вижте 51-годишната Клаудия Шифър по бански

Клаудия Шифър, музата на Карл Лагерфелд и един от най-известните международни модели, с която в действителност стартира ерата на русите мацки в промишлеността, е на 51 години. Въпреки обстоятелството, че звездата към този момент не е на подиума, тя явно поддържа страхотна форма, която със заслужена горделивост показва в обществените мрежи.



Така преди ден прелестната германка разгласява две фотоси, на които е снимана по бикини. Звездата не употребява никакъв филтър, с цел да ретушира ​кадрите, оставяйки дребните недостатъци и измененията, свързани с възрастта, забележими. Откритостта и доверието, демонстрирано от Клаудия, както към личната й личност, по този начин и към хилядите фенове, извънредно доста зарадваха почитателите. Всички са единомислещи и го означават: моделът наподобява ужасно и въобще не се нуждае от фотошоп.



Между другото, с цел да наподобява по този начин на нейната възраст, Шифър се придържа към същите съществени правила, за които приказват съвсем всички модели, трансферирали деликатната за промишлеността граница от 45-50 години - вярно хранене, постоянни извършения и слънцезащитен крем. Клаудия също нееднократно е споделяла, че се старае да употребява допустимо минимум грим в всекидневието. В нейния случай целият този набор от " хватки " за безконечна младост явно работи. Прекрасна е!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР