Клаудиу Кешеру, головата машина на Лудогорец“, призна, че иска да

...
Клаудиу Кешеру, головата машина на Лудогорец“, призна, че иска да
Коментари Харесай

Кешеру: Искам да остана в Разград

Клаудиу Кешеру, головата машина на „ Лудогорец “, призна, че желае да остане в отбора, макар интереса към него. Нападателят е мечтан от гръцкия ПАОК, турския „ Ризеспор “ и румънския „ Стяуа “.
„ Тук съм и желая да остана – сподели Кешеру, който получи премиите си за най-хубав футболист и голмайстор за сезон 2017/2018 в Първа професионална лига. – Имам контракт за още 2 годни. Въпреки това в никакъв случай не се знае какво може да се случи. В 30 мача в елита означих 26 попадения и записах 3 асистенции. Това бе най-силният ми сезон в „ Лудогорец “. “
Ясна е програмата за подготовката на Кешеру и неговите съотборници през лятото. Те ще са на лагер в Смолян до 15-ти юни, а от 18-ти до 1-ви юли ще се приготвят в Австрия. През тези два интервала „ орлите “ ще изиграят шест контроли. Първата е против „ Марица “ (Пловдив). В Австрия предстоят мачове против първенците на Азербайджан и Швейцария – „ Карабах “ и „ Йънг Бойс “. Останалите съперници са националния отбор на Сирия, „ Вакер “ (Инсбрук) и съветския „ Ахмат “.

Снимка: СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР