Класическият модел е, че щом десните видят нещо ляво, гласуват

...
Класическият модел е, че щом десните видят нещо ляво, гласуват
Коментари Харесай

Какво да очакваме от битката за кметския пост за София?

„ Класическият модел е, че щом „ десните ” видят нещо „ ляво ”, гласоподават за. алтернативата. Това е пропагандната тактика на ръководещите ”, съобщи социологът Андрей Райчев . Той добави, че по време на изборната акция се държаха възпитано, само че нещата са се изострили най-после. На противоположното мнение обаче е Георги Харизанов от Института за дясна политика. Той счита, че в София са били извадени и последните останки от " черен " пиар, с цел да се дискредитира ГЕРБ. Това обявиха специалистите в ефира на " Здравей, България " на

„ Колкото и да се повтаря, че политическата кариера на госпожа Манолова е почнала преди 4 години, това няма да стане правилно. Тя е в сърцевината на модела „ кой ”. Тя е един от главните му създатели и е най-шумният му бранител и това не може да се промени с една тирада. Този на ниска цена избирателен трик не сработи при мислещите хор ”, разясни Харизанов.

В ефира на предаването  Харизанов разяснява и идния избор в останалата част от страната. 

 

„ В страната изборите са мощно мажоритарни. Ако има някакви незнайни те са в Русе. Там ръководещата коалиция има 65 % против 35 на претендентът на социалистите ”, сподели още Харизанов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР