Класическата музика може би не е за всеки. Няма значение

...
Класическата музика може би не е за всеки. Няма значение
Коментари Харесай

Защо класическата музика е все по-популярна

Класическата музика може би не е за всеки. Няма значение дали я харесваме или не, това си е наше персонално мнение. Но резултатите от едно ново проучване демонстрират, че тя към този момент не е непокътната територия за по-възрастните генерации и надалеч не е за слушане единствено в концертните зали.

Според изследване на настройките за слушане на музика, от ден на ден младежи се обръщат към класическата музика, търсейки своето бягство от действителността .
 Снимка 403172

45% от участвалите на възраст до 35 години споделят, че тази музика им оказва помощ да се оправят с шума на огромния град и на динамичния метод на живот, оказва помощ им да забавят темпото и да не " прегорят ".

Слушателите на класическа музика в тази възрастова група я търсят през разнообразни източници - интернет и радиостанции, като акцентът постоянно и е върху типичен тълкования на настоящи части , върху каквито работят редица групи, написа Guardian.
 Защо е значимо да свирим на музикален инструмент
Защо е значимо да свирим на музикален инструмент

И в никакъв случай не е късно да се научим

Подобни типичен осъществявания набират все по-голяма известност и в платформи като YouTube, а милионите им гледания единствено затвърждават позитивната наклонност за класическата музика и младите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР