Класата на ВИП двойката Благой и Златка Райкова, заедно и

...
Класата на ВИП двойката Благой и Златка Райкова, заедно и
Коментари Харесай

Благо и Златка позират с тениски за по 35 кинта

Класата на ВИП двойката Благой и Златка Райкова, дружно и поотделно, безусловно удари дъното, откакто обявиха пред обществеността, че са гаджета. Събирането им ги трансформира в любовните шутове в светския бранш, като даже и познатите им към този момент започнаха устойчиво да се подиграват с тях.

Откакто пишман футболистът легна на издръжката на новата си възлюбена, да не приказваме, че във всичко й се бърка, най-много в нейните инициативи, ползата към двете персони внезапно спадна. Особено от страна на квалитетните производители, които си търсят известни лица, които да популяризират продукцията им.

Освен че Златка приобщи Джизъса към рекламната акция на своята фешън линия, тя бе поканена от своя приятелка с Георгиев да популяризират нови тениски. Въпросната другарка ги направи лица на дрехи-ментета. Колко благо!

Влюбената сякаш двойка без да се замисли нахлузи дрипите – реплики с пай ръкав, сякаш „ Баленсиага “, една численост от които коства скромните 35 лв.. Вероятно Райкова и новата й играчка са получили някой лев, само че хонорарът сигурно е незабележим, каквато е и цената на дрешките.

В началото на връзката им се заприказва, че двамата са сключили мощен съюз сякаш в името на това да им върви като рекламни лица, както и в бизнеса. Златка пресмятала, че Благо е атрактивна личност, само че с изключение на да налази новото й жилище в кв. „ Манастирски ливади “, да се лепи за нея като удавник за сламка, екс футболистът нищо друго не прави.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР