Клането в Буча бе умишлено. Това обяви в Туитър украинският

...
Клането в Буча бе умишлено. Това обяви в Туитър украинският
Коментари Харесай

Кулеба: Клането в Буча бе умишлено. Нови санкции веднага!

Клането в Буча бе съзнателно.

Това разгласи в Туитър украинският външен министър Дмитро Кулеба.

" Руснаците целят да отстраняват колкото украинци могат повече. Трябва да ги спрем и да ги прогоним. Настоявам нови разрушителни наказания на Г-7 в този момент: наложете ембарго на петрола, газа и въглищата; затворете всички пристанища за съветски плавателни съдове и стоки; изключете всички съветски банки от SWIFT ".

В следваща обява Кулеба, че " омразата на Русия по отношение на украинците е оттатък всичко, което Европа е виждала след Втората международна война.

" Единственият метод да се спре това: помогнете на украинците да прогонят руснаците допустимо най-скоро. Партньорите са наясно с потребностите ни. Такове, бойни летателни апарати, тежки системи за противовъздушна защита. Осигурете ги незабавно! ".

По данни на управляващите към вечерта на 2 април към 280 от починалите поданици са открити заровени в всеобщи гробове из Буча.

Министерството на защитата и медии разгласиха голям брой видеа и фотоси, на които се виждат телата на десетки локални поданици, разпръснати по улицете на града, някои от които са с вързани ръце зад тила.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР