Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на

...
Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на
Коментари Харесай

Купон за чудо и приказ по повод рождения ден на сина на Фики Стораро – Тунчер

Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на дребния Тунчер – наследникът на Фики и Гюлджан. За празничното въодушевление на десетките посетители на фамилията се погрижиха музиканти освен от страната, а и от прилежаща Турция, Гърция и Румъния. Известното семейство събра гостите си в залата на столичния хотел „ Маринела “.

 

Сред родните звезди бяха Деси Слава, Есил Дюран, Софи Маринова и Роксана, които не стопираха да друсат кючеци с дядото Тони Стораро, на който е кръстен рожденикът. Фики и Емрах също не останаха по-назад, като че ли взаимната им изява на дансинга бе самобитно състезание с тази на седемте професионалистки по ориенталски танци, които също бяха част от програмата, водена от конферансие, както прилича на сходно празненство. Кулминацията пък бе осъществяване на десетина тъпанджии.

 

В Инстаграм, Фики написа: „ Честит рожден ден, мое малко момче Тони Стораро – младши. Обичаме те толкоз доста. Пожелаваме ти всичко най-хубаво и постоянно ще бъдем до теб, мое малко надарено момче “. Незнайно за какво обаче, пожеланието бе написано на британски език, а посланието му бе към клип от разгара на купона, в което рожденикът с царствено бяло покривало и скиптър танцува с родителите си и по-малката си сестра Еслем, а край тях сноват в кръг десетина тъпанджии.

 

Гюлджан също показва, че е осведомена доста добре с тънкостите на кючека. По време на тържеството тя смени два тоалета, както вършат доста булки. Фики и Гюлджан сервираха най-атрактивната изненада на наследника си – бяха поканили подражател на Майкъл Джексън, а изборът им е бил подбуден от ползите на дребния Тунчер, който е измежду феновете на Краля на попа.

 

На купона обаче си пролича, че харесва и лекия музикален род. След като духна свещичките, Тунчер почерпи гостите си с вкусна шестетажна торта, която бе същинско произведение на сладкарското изкуство – решена в бяло и синьо и с луксозна декорация.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР