Кладуио Кешерю донесе победата на Лудогорец с 1:0 като гост

...
Кладуио Кешерю донесе победата на Лудогорец с 1:0 като гост
Коментари Харесай

Кешерю се нареди до големи звезди в европейския футбол

Кладуио Кешерю донесе успеха на Лудогорец с 1:0 като посетител на Левски в мач от 29 кръг на Първа лига. 31-годишният румънски национал се разписа непосредствено от осъществяване на корнер, откакто преди този момент беше пропуснал дузпа за „ орлите “.

 Левски загуби от Лудогорец с 0:1 - част II @@@

Така Кешерю се подреди до редица футболни звезди, които са вкарвали голове при осъществяване на ъглов удар. Сред тях са бразилците Роналдиньо и Роберто Карлос, португалците Алваро Рекоба и Диего Форлан, Дейвид Бекъм, Тиери Анри и други. Рекоба даже има документирани три сходни попадения. През сезон 1994/95 някогашният немски национал Марио Баслер вкара два гола от корнер за Вердер - против Дуисбург (2:0) и против Фрайбург (5:1).

Бившият състезател на ЦСКА Артим Шакири също може да се похвали с гол от корнер. Той се разписа за Македония на 15 октомври 2002 година при равенството 2:2 като посетител на Англия в подготовка за Евро 2004. На вратата на „ трите лъва “ беше Дейвид Сиймън. По това време Шакири е състезател на ЦСКА, а вторият гол за македонците е осъществен от Ванчо Траянов от Локомотив (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР