KКремена Хлаваджиян оплю България в просторно интервю пред Мариян Станков

...
KКремена Хлаваджиян оплю България в просторно интервю пред Мариян Станков
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян оплю българите, които я направиха милионерка

KКремена Хлаваджиян оплю България в пространно изявление пред Мариян Станков – Мон Дьо. Същата България, с помощта на която с мъжа й Маги са милионери. На дизайнерката й било пристигнало до гуша от това да чете всевъзможни трудове за себе си и за фамилията си. Затова и била на косъм да зареже всичко в България и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали отлично, написа в. „ Уикенд ”.

„ Няма да спра да вървя в Италия, а дали ще си тръгнем отсам, понятието към този момент не е както преди. Много ми се щеше да излезе, че оставяме бизнеса тук, тъй като толкоз бях побесняла неотдавна, то не са един и два случая. И бях споделила на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледаме тази дивотия “, сподели в изявление за Нова телевизия Кремена.

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян не спря да се оплаква от родината си, хората тук, съгражданите си и по какъв начин равнището е толкоз ниско. „ Аз съм дребен човек и карам огромни коли. Много ми е мъчно да си взема билетчето от паркингите на моловете, изключително като карам и електрическа кола. В този миг приказвах и по телефона, цялото това нещо е забавило индивида зад мен, който стартира да ми крещи: „ Аре ма, овцо, докога ще те очаквам ”. Това възмутило дизайнерката, която не желае да живее измежду такива хора, само че гледа нещата единствено от личната си камбанария.

Голяма част от тапите в София са точно от такива като нея, които нарушават правилника за придвижване по пътищата, приказват си по телефоните, вършат неразрешени маневри и не знаят за какво са зад кормилото на автомобила. Шофьорската седалка не е времето за чатене по телефона, за водене на диалози, селфита и други странични занимания.

„ Госпожата не може да чака да се трансформират хората, само че някой е задължен нея да я чака на колонката в мола да си приказва по телефона, което е неразрешено при шофиране. Не й харесва да живее в България, само че й харесва да си развива бизнеса тук. Точно поради такива като нея България няма да се промени ” – разясняват в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР