Кийт Bang Bang“ Маккърди е най-известен с татуирането на A-списъка

...
Кийт Bang Bang“ Маккърди е най-известен с татуирането на A-списъка
Коментари Харесай

Известният татуист Bang Bang планира да превърне ново „вълшебно мастило“ в слънцезащитни продукти и предупреждения за диабет

Кийт „ Bang Bang “ Маккърди е най-известен с татуирането на A-списъка – от Риана и Кара Делевин до Джъстин Бийбър и ЛеБрон Джеймс.

Но в този момент той се впуска в задача да трансформира татуировките в медицински диагностични устройства, употребявайки „ Magic Ink “ – мастило за татуиране, което може да се включва или изключва посредством излагане на светлина.

38-годишният мъж сплоти напъните си с доктор Карсън Брънс, помощник по машинно инженерство в института ATLAS към Университета на Колорадо в Боулдър, Колорадо, изобретателят на мастилото.

Двойката има вяра, че Magic Ink в последна сметка ще се употребява, с цел да предизвестява хората с диабет за кръвната им захар или да предизвестява хората да се намазват със слънцезащитен крем.

Тази седмица McCurdy пусна „ изчезващото “ мастило с някои от най-хубавите татуисти в света.

Той към този момент е татуирал приятеля си Дейвид Блейн (магьосникът, несъмнено, не е чужд за изчезващите актове) и, несъмнено, се е татуирал с това — най-малко 50 пъти.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР