Кийр Стармър обвини торите, че са фокусирани върху проблемите на

...
Кийр Стармър обвини торите, че са фокусирани върху проблемите на
Коментари Харесай

Кийр Стармър маркира Rishi Sunak `a jumped up milk monitor`, съсредоточен върху дъговите въжета

Кийр Стармър упрекна торите, че са фокусирани върху проблемите на културната война като дъговите въжета на държавните чиновници, до момента в който домашните насилници биват освобождавани предварително от пандизите.

В яростна замяна на PMQ, водачът на Лейбъристите атакува Риши Сунак за това, че се концентрира върху „ конфискуването на въжета като някой скочил нагоре екран за мляко “ и изиска той вместо това „ да спре да издава безвъзмездни карти за излизане от пандиза на пандизчии, считани за риск на децата “. Г-н Стармър разкритикува скица за освобождение на пандизчии от пандиза до 70 дни по-рано, откакто във вторник надзорният орган на пандизите предизвести домакински принудител, който е риск за децата и е имал история на гонене, датата на освобождението му е преместена.

Той атакува речта на господин Сунак по отношение на сигурността по-рано тази седмица, до момента в който се ядосваше: „ Предсрочното освобождение на преследвачи, домашни насилници и тези, които се смятат за риск за децата, звучи ли ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР