Кийр Стармър извика срам!“ в Риши Сунак, докато торите се

...
Кийр Стармър извика срам!“ в Риши Сунак, докато торите се
Коментари Харесай

Кийр Стармър критикува торите за това, че „се смеят на исландски работник, борещ се с ипотека“

Кийр Стармър извика „ позор! “ в Риши Сунак, до момента в който торите се смееха, до момента в който описваше битките на исландски служащ, борещ се да заплати ипотеката си.

В огнените въпроси на министър-председателя водачът на лейбъристите се изправи против министър-председателя по отношение на спираловидните ипотечни лихви, пред които са изправени британците вследствие на финансовия безпорядък, провокиран от минибюджета на Лиз Тръс.

Г-н Стармър повдигна случая на Фил, исландски служащ, чиито ипотечни вноски скочиха с £1000 на месец. Той го съпостави с неволите на висшия тори Джордж Фрийман, народен представител от Мид Норфолк, който тази седмица сподели, че се е отдръпнал като министър, тъй като не може да си разреши нарастване на изплащането на ипотеката върху министерската му заплата от £118 000.

Обръщайки се към премиера, господин Стармър сподели: „ Тази седмица се срещнах с един от чиновниците в Исландия в Уорингтън, Фил... “ Той беше пресечен от мощни насмешки и смях от пейките на торите, принуждавайки ръководителя на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР