Кийр Стармър и Риши Сунак водят защитни предизборни кампании —

...
Кийр Стармър и Риши Сунак водят защитни предизборни кампании —
Коментари Харесай

Политиката на Обединеното кралство трябва да спре да се фиксира върху сивия вот

Кийр Стармър и Риши Сунак водят защитни предизборни акции — въпреки и от доста разнообразни типове. Стармър организира акция преди всичко за сигурността, предопределена да увери гласоподавателите, които са минали от консерватори към лейбъристи - или от консерватори към " не знам ", - че на неговата партия може да се има доверие.

Стратегията на Сунак, въпреки това, е да хвърли мивката в гласоподавателите в опит да си върне тези, които поддържаха консерваторите през 2019 година, само че в този момент споделят на анкетьорите, че ще гласоподават за промяна или не знаят. Целта му не е безусловно да завоюва, а да резервира допустимо най-вече места на торите.

Общото сред двете е фокусът им върху гласоподаватели, които са над пенсионна възраст. Има доста какво да се каже за електоралните дефекти на този метод. От страна на лейбъристите това значи, че Стармър всъщност се разсънва всяка заран и намира различен метод да ограничи свободата си на придвижване в държавното управление. Всичко от смяната на връзките на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР