Кийфър Съдърланд се възстановява след сериозно падане, докато обикаля Европа,

...
Кийфър Съдърланд се възстановява след сериозно падане, докато обикаля Европа,
Коментари Харесай

Кийфър Съдърланд спука ребро

Кийфър Съдърланд се възвръща след съществено рухване, до момента в който обикаля Европа, представяйки новия си албум „ Reckless & Me ".

               

A post shared by (@kiefersutherland) on Aug 15, 2019 at 4:07am PDT

52-годишният артист и артист разкри, че е спукал ребро, когато се е подхлъзнал по стълбите на рейс, до момента в който е пътувал за Дания за шоу в четвъртък.
 
Бившата звезда от „ 24 ” добави, че би трябвало да анулира последните си няколко участия, само че счита да се върне през есента, с цел да направи спектаклите откакто оздравее, заяви Фокс Нюз.

 
„ За страдание се подхлъзнах по стълбите на рейса, до момента в който пътувах до Дания и нанесох контузия на реброто си, която затрудни дишането ми и опцията да пея ”, написа Съдърланд в своя Инстаграм профил.
               

A post shared by (@kiefersutherland) on Aug 17, 2019 at 12:21pm PDT

„ За страдание, няма да съумея да извърша последните три представления от нашето турне, само че имам всички планове да създадем тези шоута през септември/октомври, когато се върнем. Много скърбя за неудобствата, които предизвиках на почитателите, закупили билети. Ще направя всичко допустимо, с цел да реша казуса. Благодаря за разбирането ”, добави той.-->

Съдърланд издаде новия си албум през април и стартира турнето си през май с концерт в Остин, Тексас.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР