Китайското външно министерство заяви, че българският евродепутат Илхан Кючюк, както

...
Китайското външно министерство заяви, че българският евродепутат Илхан Кючюк, както
Коментари Харесай

Българският евродепутат Илхан Кючюк е със санкции от Китай

Китайското външно министерство съобщи, че българският евродепутат Илхан Кючюк , както и членовете на Екологичен потенциал Райнхард Бутикофер, Майкъл Галер, Рафаел Глюксман и Мириам Лексман са измежду тези, които " съществено повреждат суверенитета и ползите на Китай и злонамерено популяризират неистини и дезинформация ".

Другите лица, глобени от Китай са: холандският политик Сьоерд Вимер Шеердсма, белгийският парламентарист Самуел Коголати, литовският народен представител Довиле Сакалиене и двама учени - Адриан Зенц от Германия и Бьорн Йерден от Швеция.
 Китай наложи наказания на Европейски Съюз
Китай наложи наказания на Европейски Съюз

В китайския черен лист има евродепутати, компании и учени

" На засегнатите лица и техните фамилии е неразрешено да влизат в континенталната част на Китай, Хонконг и Макао , " съобщи Министерството на външните работи.

" На тях и на компании и институции, свързани с тях, също е неразрешено да вършат бизнес с Китай. "

Санкционираните субекти са Комитетът за политика и сигурност на Съвета на Европейския съюз; Подкомисията по правата на индивида на Европейския парламент; Институтът за китайски проучвания на Меркатор в Германия и Фондация " Алианс на демокрациите " в Дания.

" Китайското държавно управление е твърдо решено да отбрани националния суверенитет , ползите на сигурността и развиването. Европейски Съюз би трябвало да постави завършек на лицемерната процедура на двойни стандарти и да спре да върви по неверен път. В противоположен случай Китай уверено ще реагира в допълнение ".
 Екологичен потенциал заплаши Китай с последици поради глобите
Екологичен потенциал заплаши Китай с последици поради глобите

Давид Сасоли разгласи, че глобените европейци са упражнявали демократичния си дълг
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР