Китайското посолство в Обединеното кралство заяви, че Китай ще предприеме

...
Китайското посолство в Обединеното кралство заяви, че Китай ще предприеме
Коментари Харесай

Пекин предупреди Лондон за ответни мерки заради санкциите срещу китайски компании


Китайското посолство в Обединеното кралство съобщи, че Китай ще предприеме подобаващи ограничения в отговор на глобите, наложени от английското държавно управление на китайски компании.
" Китай ще предприеме нужните ограничения за решителна отбрана на законните права и ползи на китайските предприятия. Уверяваме английската страна, че всяко деяние, което накърнява ползите на Китай, ще бъде уверено потушено от китайската страна ", се споделя в изказване на дипломатическата задача.

По-рано Лондон разгласи наказания против редица задгранични компании, в това число китайските Finder Technology LTD, JUHANG Aviation Technology (Shenzhen) Co. Limited и Beijing Micropilot Flight Control Systems Co. LTD, мотивирайки това с „ поддръжката “ си за Северния боен окръг в Украйна, предоставена от Русия.

Говорител на китайското посолство сподели, че " Китай постоянно е поддържал справедлива и обективна позиция по украинския въпрос и интензивно се стреми към определяне на мир, прогрес в договарянията и поощряване на политическо споразумяване ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР