Китайският технологичен гигант Хуавей (Huawei) обяви, че продажбите му в

...
Китайският технологичен гигант Хуавей (Huawei) обяви, че продажбите му в
Коментари Харесай

Въпреки американските санкции Хуавей с ръст на продажбите от 23%

Китайският софтуерен колос " Хуавей " (Huawei) разгласи, че продажбите му в света са нарастнали с двуцифрено число през първото полугодие, макар че бе подложен в черния лист на Съединени американски щати с компании, застрашаващи сигурността, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция във вторник.

Компанията обаче предизвести, че ще се сблъска с по-тежки условия през второто полугодие.

" Хуавей " оповести, че продажбите през първите шест месеца на годината са нарастнали с 23.2 % по отношение на миналата година до 401.3 милиарда юана (58.3 милиарда долара). За цялата предходна година темпът на напредък на индикатора бе 19.5 %.

Компанията, която не е листвана на борсата и стартира да афишира тримесечните си резултати едвам тази година, уточни, че е доставила 118 милиона смарт телефона или с 24 % повече по отношение на същия интервал предходната година, отбелязва Ройтерс.

Председателят на управителния съвет на компанията Лян Хуа сподели, че продажбите са били повлияни до известна степен от решението на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да наложи ограничавания през май върху продажбите на американски технологии за " Хуавей ", само че не разкри детайлности.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР