Китайският производител на високотехнологични електромобили ZEEKR анонсира нов батериен модул,

...
Китайският производител на високотехнологични електромобили ZEEKR анонсира нов батериен модул,
Коментари Харесай

Нова батерия на ZEEKR зарежда 500 километра пробег за 15 минути

Китайският производител на високотехнологични електрически автомобили ZEEKR анонсира нов батериен модул, който дава обещание генерирането на спомагателен пробег от 500 километра единствено за 15 минути зареждане.

Новата LFP батерия на ZEEKR е напълно вътрешна за компанията разработка, като идва с ултрабърза (800V) зарядна платформа и ще бъде интегрирана за първи път в първия в историята на марката седан- 007.

" Благодарение на използването на новоразработени материали и банален систематичен дизайн, обемното потребление на новия пакет акумулатори доближава 83.7%, което е по-високо от доста световни съперници ", споделят от ZEEKR да новия си батериен модул, като допълват, че скоростта на зареждане не е за сметка на сигурността.

Първите доставки на ZEEKR 007 (дължина 4865 мм, широчина 1900 мм и височина 1450 мм, междуосие 2928 мм), която дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди и свободен пробег от 870 километра (CLTC китайски стандарт за замерване) се чака да бъдат осъществени още през идващия месец.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР