Китайският производител на високотехнологични електромобили NIO обяви, че броят на

...
Китайският производител на високотехнологични електромобили NIO обяви, че броят на
Коментари Харесай

NIO с 50 PSS станции в Европа

Китайският производител на високотехнологични електрически автомобили NIO разгласи, че броят на PSS (Power Swap Station) станциите на компанията, които оферират автоматизирана замяна на отпаднал батериен модул с изцяло зареден, е достигнал границата от 50 броя на територията на Европа.

" На 15 юли в Норвегия публично беше открита 50-ата PSS в Европа ", споделят от NIO. " Тази най-нова Power Swap станция, ситуирана в Осло, е значим миг в нашия ангажимент за развиване на европейската инфраструктура, която поддържа безпроблемно пътешестване за всеки консуматор на NIO ".

" От откриването на първата Power Swap Station в Лиер, Норвегия през 2022 година, потребителите на NIO като вас възприеха скоростта и удобството на промяната на акумулатори ", споделят още от NIO. " Потребителите на NIO в Европа са направили над 63 000 смени на акумулатори, като NIO обезпечава към 3 милиона kWh (енергия) посредством промяната им. И това е единствено началото. Планирани са още NIO Power Swap станции, до момента в който построяваме необятна мрежа в Дания, Швеция, Норвегия, Германия и Холандия, с цел да ви помогнем да стигнете по-далеч във вашия NIO с лекост ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР