Китайският производител на смартфони и друга електроника Huawei работи върху

...
Китайският производител на смартфони и друга електроника Huawei работи върху
Коментари Харесай

Huawei работи върху геймърски смарт часовник

Китайският производител на смарт телефони и друга електроника Huawei работи върху основаването на геймърски смарт часовник.
Информацията е на холандския уеб-ресурс LetsGoDigital, който даде и линк към подадения патент.

Идеята, разказана в новия патент е прекомерно смела. Предвижда се потреблението на смарт часовника като независима игрова подпора . Това е доста по-различно от потреблението му като спомагателен манипулатор за другите игри.

Всички ръководещи съставни елементи на конзолата са сложени на каишката. Нейната повърхност е задоволителна за поместването на стик и бутони. Всъщност, тези клавиши могат да се употребяват и при ежедневната приложимост на смарт часовника.



Новият патент на Huawei може да окаже огромно въздействие на промишлеността на смарт часовниците. Очевидно е, че дребният екран с размер на диагонала 1,5-2,0 инча е напълно непълен за работа със сензорния екран. От тази позиция, вграждането на ръководството в каишката на часовника наподобява напълно разумно.



Тези органи за ръководство могат да се употребяват и за по-удобно взаимоотношение с интерфейса на смарт часовника. Например за маркиране на текст, за приплъзване на екрана и за извикването на особено помощно меню.



Според LetsGoDigital, смарт часовникът Huawei Watch Game може да се появи в магазините през идващите две години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР