Китайският производител на мобилна електроника Elephone възнамерява до края на

...
Китайският производител на мобилна електроника Elephone възнамерява до края на
Коментари Харесай

Elephone S9 Pro: безрамков флагман с безжично зареждане и NFC

Китайският производител на мобилна електроника Elephone има намерение до края на годината да показа два флагмана – S9 и S9 Pro. За първия към този момент няма информация, само че за втория се появиха приятни детайлности.
Elephone S9 Pro е безрамков смарт телефон с закривен от ляво и дясно екран, който заема съвсем цялата предна повърхност. Телефонът сигурно ще има безжично зареждане по стандарта Qi. В редица случаи това зареждане е комфортно – няма никакви проводници, само че се реализира по-бавно.



Друга специфичност на новия Elephone S9 Pro е вграденият NFC безжичен модул, който дава опция за заплащане на покупките посредством платежната система Android Pay. Телефонът ще има мощен процесор и 6 GB оперативна памет. Корпусът на новото мобилно устройство е изработен от стъкло, а учредената камера е двойна с поддръжката на портретен режим.



Освен това, съгласно появилата се неофициална информация, Elephone S9 Pro ще има двойна предна камера с поддръжката на фирмения логаритъм Arcsoft, по-добре реализиращ резултата боке. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.0 Oreo с опция за ъпдейт до Android 8.1 Oreo.



Очаква се, че цената на флагманския смарт телефон Elephone S9 Pro ще бъде към $400.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР