Китайският производител на електроника твърди, че Aito M5 е поставил

...
Китайският производител на електроника твърди, че Aito M5 е поставил
Коментари Харесай

Първата кола на Huawei харчи 0.8 на 100 и бързо се превърна в бестселър

Китайският производител на електроника твърди, че Aito M5 е сложил връх за доставка измежду новите марки. Припомняме, че продажбите на модела започнаха едвам през март тази година, а новият електрически автомобил изненадващо мигновено стартира да се радва на огромна известност.
`Първата

Aito M5 на процедура е най-скъпото смарт устройство на Huawei, тъй като не е просто автомобил: той е оборудван с операционната система HarmonyOS, с образован кокпит на Huawei, с 2K HDR екран, с мощната звукова система на Huawei, както и с фирмения автопилот на компанията и други електронни помощници.
`Първата

Този хибрид е построен на платформата Seres REEV DE-i. Оборудван е с 1.5-литров мотор с турбокомпресор с мощ 125 к.с. и с два електродвигателя, ситуирани на двете оси, с мощ 224 и 204 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 4.4 секунди (от 0 до 50 км/ч за 1.9 сек), а междинният разход на гориво е 0.8 л на 100 км.
`Първата

Топ версията разполага с батерия с потенциал 200 kWh, която ще обезпечи пробег от над 1000 км. Общият пробег, съгласно производителя е 1 195 км. Цената стартира от $39 000, а най-наточената версия, която е и с максимален пробег коства $50 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР