Китайският производител Huawei обяви моделите смартфони, които ще бъдат обновени

...
Китайският производител Huawei обяви моделите смартфони, които ще бъдат обновени
Коментари Харесай

Смартфоните на Huawei, които ще се обновят до EMUI 9.1 през юли и август

Китайският производител Huawei разгласи моделите смарт телефони, които ще бъдат актуализирани до EMUI 9.1 през идващите няколко седмици.

През месец юли обновявания ще получат пет мобилни устройства:
Huawei P20Huawei P20 ProHuawei Mate 10 ProHuawei Mate 10 Porsche DesignHuawei Mate RS Porsche Design
През месец август ще се обновят още осем модела:
Huawei P10 PlusHuawei P10Huawei Mate 9Huawei Mate 20 LiteHuawei P30 LiteHuawei Ps Smart 2019Huawei Y6 2019Huawei Y5 2019
Най-важното изобретение във фирмения потребителски интерфейс EMUI 9.1 е внедряването на новата технология Arc Compiler . Благодарение на нея доста се усилва бързодействието на операционната система, както и на приложенията. Huawei акцентира, че Arc Compiler усилва скоростта на реакцията на вградения и на външния програмен продукт надлежно с 44% и 60%.

В EMUI 9.1 е осъществена и файловата система EROFS (Extended Read-Only File System). Тя е основана от нулата от експертите на Huawei и е съобразена с особеностите на смарт телефоните на китайския софтуерен колос. Новата файлова система доста усилва скоростта на четене на данните от дисковото пространство и в допълнение форсира работата на операционна система и на приложенията. Освен това, с помощта на EROFS фърмуерът на смарт телефона заема по-малко дисково пространство.

След обновяването до EMUI 9.1 в смарт телефона се появява фирмено приложение, посредством което се реализира връзка с преносимите компютри на Huawei. По този метод става вероятен обмена на файлове посредством Bluetooth или Wi-Fi безжична връзка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР