Китайският президент Си Дзинпин заяви пред китайските войски, че силната

...
Китайският президент Си Дзинпин заяви пред китайските войски, че силната
Коментари Харесай

Си Дзинпин нахъса най-голямата войска на планетата: Светът е станал много опасен, трябва ни силна армия!

Китайският президент Си Дзинпин съобщи пред китайските войски, че „ мощната войска е по-необходима от всеки път ”. Това се случи в хода на голям боен церемониал, за който БЛИЦ към този момент осведоми. Си, облечен във военна униформа, предизвести, че „ светът сега е доста рисково място ”, до момента в който гледаше марша на военните в базата Журихе в Монголския район на Китай.   Измежду всяващите почит оръжия бе показан и китайският стелт изтребител Ченду Джей-20, както и най-новата трансконтинентална балистична ракета DF-31AG. Ракетата е инсталирана на всъдеход, с цел да може по-трудно да бъде проследявана.

Събитието по случай 90-тата годишнина от основаването на Народната освободителна войска на Китай, се организира в най-голямата военна подготвителна база в Азия, включваща даже и макети на цели в действителен размер, даже и президентския замък в Тайван.

Това се случи, до момента в който редица суперсили на планетата демонстрираха мускули по време на огромни военна паради, на които демонстрираха военната си мощност в целия ѝ искра.

В речта си Си, който е главнокомандващ на китайската войска, прикани китайските военни да се трансформират в елитна военна мощ, която да поддържа похода на страната към превръщането ѝ в международна суперсила. По думите му, китайската войска има способността да „ опази националните суверенитет, сигурност и ползи и настоя бойците да показват безспорна преданост към партията”.

В последните години китайската войска мина огромна рационализация със стратегическата цел да е на конкурентно нови с армията на Съединени американски щати в района.
За тази цел бяха освободени стотици хиляди военни, бе извършена антикорупционна чиста измежду офицерите, също по този начин бяха вложени големи средства в нови военни самолети, кораби и подводници.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР