Китайският министър на търговията Уан Уънтао обеща страната му да

...
Китайският министър на търговията Уан Уънтао обеща страната му да
Коментари Харесай

Търговският министър Уан Уънтао изрази надежда Италия да играе конструктивна роля в ЕС за отношението към китайския бизнес

Китайският министър на търговията Уан Уънтао даде обещание страната му да продължи да развива интензивно връзките с Италия и изрази вяра Рим да изиграе роля в това Европейския съюз да се отнася рационално и непредубедено към съдействието с Пекин в областта на новите сили.

Уан направи този коментар по време на среща с Антонио Таяни, вицепремиер и министър на външните работи на Италия, в границите на 15-ото съвещание на китайско-италианската комисия за икономическо и комерсиално съдействие във Верона, което се състоя в петък. 

Китай е подготвен да работи с Италия за поощряване на двустранната търговия, както и за усъвършенстване на капиталовата конструкция и поощряване на нови качествени индустриални сили. Готови сме да засилим съдействие с Италия в областта на екологичните производства, с цел да се форсира зеленият преход, сподели още Уан Уънтао.

Антонио Таяни уточни, че Италия отдава огромно значение на развиването на дълготрайни и постоянни връзки с Китай и приветства повече негови компании, в това число за електрически коли, да влагат в страната.

Италия е подготвена да поддържа разговора и съдействието в границите на всеобхватното стратегическо партньорство сред Китай и Италия, за реализиране на уравновесено развиване на двустранната търговия, сподели още Таяни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4432Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед5382Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед52756Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед22815Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед44242Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед552348Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181782Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140608Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125539Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124498Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР