Китайският клуб Чонкинг Дангай Лифан излезе с официално съобщение, в

...
Китайският клуб Чонкинг Дангай Лифан излезе с официално съобщение, в
Коментари Харесай

Китайци официално обявиха, че няма да вземат Иниеста

Китайският клуб Чонкинг Дангай Лифан излезе с публично известие, в което отхвърли информацията, че клубът ще притегли легендата на Барселона Андрес Иниеста след края на сегашния сезон.

„ Относно идването на Иниеста в Чонкинг Дангай Лифан, клубът желае да напомни, че прави единствено рационални ходове. Няма да излезем против политиката на федерацията по отношение на харчовете на клубовете, нито да разрушим китайския пазар “, се споделя в изказването на Чонкинг.

„ Ние имаме взаимна работа с Андрес Иниеста, само че не в качествата на футболист “, се споделя още в известието на китайския клуб.

В информациите се загатваше, че клубът от най-многолюдната страна е подготвен да заплати на Иниеста 81 милиона евро за 3-годишен контракт. Отделно, китайците се счита, че влагат 36 милиона евро във винарската маза на именития футболист на Барселона.

От Чонкинг Дангай Лифан излязоха с публично изказване, в което потвърдиха, че ще имат икономическо партньорство с Иниеста, само че в това време отхвърлиха, че той ще се причисли към тима.

Трансферът на Иниеста в Китай пред неуспех

Иниеста избра идващия си тим

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР