Китайският Huawei е забавил темпа си на ръст през 2020

...
Китайският Huawei е забавил темпа си на ръст през 2020
Коментари Харесай

САЩ не успяха да сринат китайския гигант

Китайският Huawei е забавил темпа си на растеж през 2020 година, само че регистрира рекордно високи продажби в размер на 136.7 милиарда USD през първата година на пандемията, което е растеж от 3.8% по отношение на 2019-та. Това се показва в годишния отчет на софтуерния колос. Нетната облага на компанията доближава 9.9 милиарда USD, което е нарастване с 3.2%. Така компанията записва постоянен напредък в една предизвикателна година, белязана с изключение на от пандемията от ковид и от глобите, наложени на компанията от Съединени американски щати през 2019 година

През 2020 година телекомуникационният бизнес на Huawei е подсигурил постоянните интервенции на повече от 1500 мрежи в над 170 страни и райони, допринасяйки по този метод за по-добри условия за отдалечената работа, онлайн образование и онлайн извършване на покупки по време на всички локдауни поради коронакризата. През предходната година се потвърди, че свързаността сред хората е по-важна от всеки път, по тази причина Huаwei се концентрира върху решения, свързани с осведомителните и информационни технологии и смарт устройствата, като се ангажира дигитализацията да доближи всеки човек, дом и организация в един изцяло обвързван и образован свят. В партньорство с оператори по целия свят, компанията оказа помощ за обезпечаването на безупречна съгласуваност и работи по реализацията на над 3000 новаторски 5G плана допълнително от 20 промишлености като рандеман на въглища, произвеждане на стомана, пристанищна активност, промишлено произвеждане и други.

С стартирането на операционната система HarmonyOS и екосистемата за мобилни услуги на Huawei (HMS) потребителският бизнес на компанията продължи напред със своята тактика за AI Life („ 1 + 8 + N “), с цел да даде на потребителите интелигентно преживяване на всички устройства и при разнообразни сюжети, фокусирайки се върху смарт офис, фитнес и здраве, интелигентен дом, елементарно пътешестване и занимания.

„ През миналата година бяхме мощни и се изправихме уверено пред компликациите. Продължихме да вършим нововъведения, с цел да предложим добавена стойност за нашите клиенти, да помогнем в битката с пандемията и да допринесем както за икономическото възобновяване, по този начин и за обществения напредък по целия свят. Също по този начин използвахме тази опция за в допълнение възстановяване на нашите интервенции, което докара до реализиране на резултат, който значително беше в сходство с прогнозите ни. Ще продължим да работим в тясно съдействие с нашите клиенти и сътрудници в поддръжка на обществения напредък, икономическия напредък и устойчивото развиване “, – споделя Кен Ху, ротационен ръководител на китайския колос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР