Китайският финтех гигант Ant Group обяви във вторник, че е

...
Китайският финтех гигант Ant Group обяви във вторник, че е
Коментари Харесай

NBA сключи партньорство с китайски финтех гигант

Китайският финтех колос Ant Group разгласи във вторник, че е сключил стратегическо партньорство с Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канда (NBA).    В неговите рамки двете страни ще си сътрудничат в области като видеосъдържание, лъчение на мачове и участие за локалните почитатели в формалните платформи на асоциацията.    Феновете в Китай ще имат достъп до видеосъдържанието от NBA посредством Alipay, извънредно известното приложение за разплащания, благосъстоятелност на Ant Group, се споделя в изказване на компанията, представено от CNBC.    Сътрудничеството с китайското бизнес поделение на професионалната баскетболна лига ще обхване и области като взаимни маркетингови акции и основаване на цифрови колекционерски предмети, изясняват от Ant Group.   

Миналата седмица NBA China започва собствен канал в Alipay, който демонстрира наличие, генерирано от консуматори въз основата на материали от инфлуенсърите на организацията, оповестява още CNBC.  
NBA е един от най-големите посланици на американската просвета в Китай и печели стотици милиони долари годишно от наличието си на локалния пазар. Въпреки това десетилетното партньорство, което лигата имаше с държавната телевизия CCTV, беше прекъснато през октомври 2019 година, когато тогавашният общоприет управител на тима " Хюстън Рокетс " Дарил Мори се изрече в поддръжка на митингите в Хонконг в Twitter. По това време управляваният от Китай град беше замесен в политическа рецесия, включваща месеци на антиправителствени демонстрации.    Публикацията на Мори, въпреки и бързо изтрита, беше остро подложена на критика в Китай и CCTV неотложно спря да демонстрира мачове от NBA. Това продължи цели 18 месеца.      
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР