Китайският автомобилен гигант BYD, който е световен лидер в производството

...
Китайският автомобилен гигант BYD, който е световен лидер в производството
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2024: BYD с нов модел за Европа

Китайският авто колос BYD, който е международен водач в производството на електрифицирани (100% електрически и зареждаеми PHEV хибриди) коли разгласи първите детайлности към присъединяване си на тазгодишното интернационално ревю в Париж, което ще се организира в средата на идващия месец.

От BYD анонсират, че решението на компанията за присъединяване в ревюто показва " уговорката на марката за разширение и консолидиране на наличието си на един от най-големите и стратегически пазари в Европа и по света ".

Без да навлизат в детайлности, от BYD споделят, че ще участват на парижкото ревю с гама модели, нов артикул за европейския пазар и със специфичният си електрически SUV модел YANGWANG U8, за който от марката споделят, че комбинира всички софтуерни решения на компанията и е в положение да се оправи с всяко затруднение на пътя си.

За искащите, от BYD дават обещание и опция за пробно шофиране на колите, като по този метод повтарят практиката от предходното си и пилотно присъединяване на Автосалон Париж, когато беше сложено и началото на пазарното лансиране на марката в Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР