Китайските зодиакални знаци се определят от лунната година на раждане

...
Китайските зодиакални знаци се определят от лунната година на раждане
Коментари Харесай

Какъв е вашият знак според китайския зодиак?

Китайските зодиакални знаци се дефинират от лунната година на раждане и се свързват с несъмнено животно. Зодиакалният знак на всяко животно се сменя на всеки 12 години. Китайците имат вяра, че твоето животно има огромно въздействие върху характера и ориста ти. Вижте вашия знак съгласно годината на раждане:
ПЛЪХ
Година на раждане: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 18-22 януари ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 18-22 януари
Овен Тази седмица ще ви научи какъв брой потребно за връзката, а и за прочувственото ви здраве, е да сте крепко стъпили на земята. Може би оч...
Родените в годината на Плъха са изобретателни, съобразителни, сръчни и интелигентни, само че им липсва храброст. С богатото си въображение и усърдие елементарно реализират благосъстояние и материално благоденствие. Тъй като им липсва кураж, не могат да бъдат положителни водачи. Мъжете са придирчиви, суетни и взискателни, само че не изключително необятно скроени. Жените са красиви, елегантни и любвеобилни. Имат бърз разум, сръчни ръце и елементарно научават нови неща. Държат на фамилията и приятелите.
Най-подходящ сътрудник: бик, заек, змей
Щастливи цифри: 2,3
Щастливи цветове: наследник, златен, зелен
БИК/ВОЛ
Година на раждане: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021
Родените под знака на Вола са почтени, работливи, надеждни, решителни и доста консервативни. Жените от този знак стават предани съпруги, за които образованието на децата е изключително значимо. Мъжете са амбициозни, идеалисти и държат доста на фамилията и работата.
Воловете са доста търпеливи, упорити и даже инати. Постигат задачите си с поредност и доста труд. Рядко се въздействат от близките. Слабост им е нежеланието за другарство с другите.
Най-подходящ сътрудник: плъх, маймуна, петел
Щастливи цифри: 1,4
Щастливи цветове: бял, жълт, зелен
 Двойки зодии, които са залепени един за различен Двойки зодии, които са залепени един за различен
Случвало ли ви се е просто да си вървите по улицата и да видите двойка, която като че ли излиза от сантиментален филм? Те се държат за ръце, гу...
ТИГЪР
Година на раждане: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Родените в годината на Тигъра са смели, непредсказуеми, лоялни и обичат да побеждават. Те са чаровни, харизматични и харесвани от останалите. Но могат да бъдат буйни, раздразнителни и капризни. Тигрите са упорити, обективни, преобладаващи. Държат на думата си и самоуверено декларират позиция. Уверени и с непоклатима неотстъпчивост, те са сполучливи водачи.
Най-подходящ сътрудник: змей, кон, глиган
Щастливи цифри: 1,3,4
Щастливи цветове: синьо, сиво, оранжево
ЗАЕК
Година на раждане: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987,  1999, 2011
Родените в годината на Заека са деликатни, кротки, елегантни, сръчни, търпеливи и доста виновни. Но могат да бъдат повърхностни, меланхолични и извънредно внимателни. Мъжете постоянно са общителни, благи, откровени и заслужаващи доверие. Не се отчайват при компликации, резервират хладнокръвие и търпеливо търсят решение. Дамите са елегантни, сдържани, чистосърдечни. Зайците са правилни на околните си, само че постоянно прикриват страстите си и са склонни към бягство от действителността. Те са внимателни, консервативни, заради което постоянно губят положителни благоприятни условия в живота.
Най-подходящ сътрудник: плъх, коза, маймуна, куче, глиган
Щастливи цифри: 3,4 6
Щастливи цветове: розово, алено, синьо, лилаво

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР