Китайските военни обещаха да разбият“ всички заговори“ за независимост на

...
Китайските военни обещаха да разбият“ всички заговори“ за независимост на
Коментари Харесай

Китайските военни предупреждават срещу „заговорите“ за независимост на Тайван преди изборите

Китайските военни дадоха обещание да „ разбият “ всички „ заприказва “ за самостоятелност на Тайван, изпращайки внезапно увещание за опасността си да употребява военна мощ против острова единствено часове преди този момент Тайванските гласоподаватели се насочат към урните, с цел да изберат нов президент и парламент.

Народната освободителна войска „ остава в нараснала подготвеност от самото начало “, сподели представител на китайското министерство на защитата на постоянна конференция в петък следобяд.

Военните ще „ вземат всички нужни ограничения за уверено разтрошаване на сепаратистките заприказва за „ самостоятелност на Тайван “ под каквато и да е форма и уверено ще защитят суверенитета и териториалната целокупност на страната “, добави той.

Китай твърди Тайван като част от нейната територия и заплашва да го нападне, в случай че Тайпе отхвърли обединяването за неопределен срок. Пекин жигосах ръководещата Демократична прогресивна партия, която отхвърля да опише страната като част от Китай, като рискови сепаратисти и предизвести из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР