Китайските власти забраниха на футболистите да си правят татуировки, съобщава

...
Китайските власти забраниха на футболистите да си правят татуировки, съобщава
Коментари Харесай

Китай забрани на футболистите да се татуират

Китайските управляващи не разрешиха на футболистите да си вършат татуировки, оповестява " Скай спортс ". Целта на ограничаването е играчите " да дават добър образец за обществото ".

Националите на страната, които към този момент имат татуировки, ще би трябвало да ги отстранен или да ги покриват.

Генералната администрация на спорта в Китай разгласява текст, в който се споделя, че локалната футболна федерация би трябвало да приготви устав с условия към футболистите в националния тим. Играчите би трябвало " напълно да показват позитивния дух на китайските футболисти и да са добър образец за обществото ".

" На футболистите в националния тим и в младежкия тим до 23 години се не разрешава строго да си вършат нови татуировки, а тези, които към този момент имат, се предизвикват да ги махнат. Ако има специфични условия, контрактувани с тима, играчите би трябвало да покриват татуировките си по време на тренировки и мачове ", се споделя в текста.

В него се показва още, че националните тимове би трябвало да провеждат " идеологически и политически просветителни действия ", които да " заздравят патриотичното обучение " измежду футболистите.

Китай е взел участие единствено един път на международни финали - през 2002 година Страната е на път да пропусне и международното в Катар след година. Преди пет години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР