Китайските власти са идентифицирали 120 от общо 132 пътници и

...
Китайските власти са идентифицирали 120 от общо 132 пътници и
Коментари Харесай

Откриха 120 жертви от самолетната катастрофа в Китай

Китайските управляващи са разпознали 120 от общо 132 пасажери и екипаж на борда на аероплан, който се разруши в южната част на страната преди пет дни.

Началникът на пожарната в района покрай град Учжоу заяви, че шестима души от екипажа и 114 пасажери са били разпознати. Авиационната администрация сподели, че издирвателната работа продължава. Тя добави, че при лабораторно проучване на останките от самолета Боинг 737-800 не са били открити следи от експлозиви. Устройството, записващо гласовете от кабината на полета е било намерено, само че към момента продължава издирването на устройството, записващо данните от полета. Устройството, записващо гласовете от кабината е развалено, само че в релативно положително положение.

Смята се, че събитията към злополуката, при която самолетът бързо се снижи от височина над 8000 метра, са извънредно необикновени. Изглежда, че по време на снижаването си самолетът за малко е съумял да поправя курса си, само че по-късно се разрушил в горска околност, което е станало причина останките да са разпръснати в необятен регион. По информация от управляващите е имало многократни опити за определяне на връзка с екипажа, само че без резултат.

Сигналът на самолета е липсващ към три минути след началото на снижаването. На полет ЕмЮ5735 от Кунмин до Гуанчжоу е имало 123 пасажери и 9 души екипаж.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР